Het Concert   • De Artiesten   • Sponsoren   • Kaarten   • Het Goede Doel   • ContactHet Concert

Na vele voorgaande en recentelijke succesvolle edities met klinkende titels als Beats, Bars 'n Bubbles, Share, Show 'n Champagne, Lustrum Lions 'n Loïs, gaan we nu op naar Talent, Bubbles 'n Love; een titel die onze nieuwe locatie onthult: het TBL in Oss.

Samenwerken met het onderwijsveld is ons niet vreemd. Vijf jaar mochten wij te gast zijn in de aula van ROC De Leijgraaf, waarvoor grote dank. Jaarlijks hebben we ons lenteconcert in de tot concertzaal ingerichte aula van Het Hooghuis locatie Zuid en zijn we trotse initiator van de Jongeren Bedrijvendag, een bijzondere dag waar duizenden jongeren sfeer en actie snuiven bij de diverse bedrijven in onze regio.

En nu dan op naar een eerste editie van een bekend concertformat maar onder een ander dak. We zijn blij dat we de samenwerking met Het Hooghuis locatie TBL hebben kunnen bekrachtigen waarbij we ROC De Leijgraaf natuurlijk niet vergeten.

U kunt weer talentvolle leerlingen verwachten. Uiteraard op het podium maar ook bij parkeerbegeleiding, het uitserveren van hapjes en totale hospitality kunt u kennis maken met jonge veelbelovende jonge Ossenaren.

Groet elkaar, geniet het moment en heb vooral heel veel plezier.

Lions Club Oss


Het Hooghuis
Locatie TBL
Molenstraat 30
5341 GD Oss