Het concert | De artiesten | Sponsoren | Kaarten | Het goede doel | ContactDe Artiesten

Racoon

Racoon is een Nederlandse Topband die actief is sinds 1997. Ze werden bekend als melodieuze rockgroep, maar legden zich in de loop der jaren steeds vaker toe op hun singer-songwriter repertoire. Hun grootste hits zijn 'Love You More', 'No Mercy', 'Liverpool Rain', 'Oceaan' en 'Het Is Al Laat Toch'. Onder leiding van frontman Bart van der Weide belooft het optreden dynamisch en legendarisch te worden in de Groene Engel.

 

Robin Borneman

Robin heeft internationaal en nationaal zijn sporen verdiend, niet in de laatste plaats door de overwinning in het RTL programma 'We Want More' waarin hij een prachtig optreden verzorgde van het lied 'Soldier On' van de Haagse band DI-RECT. Robin is geinspireerd door Amerikaanse singer-songwriters en zijn optredens zijn internationaal niet onopgemerkt gebleven. De Rockband 'Trans-Siberian Orchestra' (TSO) was zo onder de indruk dat hij met hen mee op tour mocht in Amerika, Canada en Europa waarbij hij kon optreden voor een miljoenenpubliek. Maar bovenal is Robin een 'gewone' Ossenaar gebleven en zijn de Lions enorm trots dat hij deze avond kan optreden.

Silly Putty

Acht mannen en drie vrouwen stuiteren al jaren op diverse podia in Brabant en daarbuiten. "Muziek maken uit het hart" : DŤ danceclassics van de jaren 70 en 80, Swingende Soul, Funk, Ska en Rock. Met ons "dak-er-af" repertoire staan we garant voor een superfeest. De Silly Horns met flitsende choreografieŽn. Een zanger en zangeres die vocaal geweld niet schuwen. Een percussionist met proefverlof, een animal op drums, een toetsenman die een beetje vreemd doet, een funky gitarist en een stoere Rotterdammer als bassist die dit zooitje bij elkaar houdt.

Zodra we de bevestiging hebben van de artiesten vindt u hier alle info.